OM OSS

Sollentuna Omsorg

 

Hemtjänst med hög kontinuitet

Våra tjänster

enligt LOV

 

Enligt valfrihetslagen (LOV) har du som kund rätt till att välja eller byta din utförare av tjänster.

 

Ramen för vad som ska utföras samt tiden bestäms av din biståndsbedömare, dock hur och när tjänsterna ska utföras bestäms av dig. Vi står för att tjänsterna ska trygga din tillvaro och vara av god kvalité.

Sollentuna Omsorg AB

Som din utförare

 

Att välja oss

Att välja oss, byta till oss eller byta från oss är en enkel och snabb process som tar mindre än en vecka. Vi kan självklart ge dig rätt information och hjälpa till med vem du ska kontakta men som kund måste man själv kontakta sin biståndsbedömare för att välja ny utförare.

 

Efter att du valt oss

Bestämmer vi ett möte hemma hos dig. Vi gör en skriftlig plan efter dina önskemål och presenterar din tilltänkta kontaktperson som ska utföra majoriteten av dina insatser. Du kan när som helst byta din kontaktperson eller önska ändringar i din genomförandeplan.

 

Hjälp oss att bli bättre

Vi vill bli bättre, därför behöver vi din hjälp! Du kan alltid komma i direkt kontakt med verksamhetschefen eller samordnaren på plats. Dina förslag på förbättringar eller klagomål och synpunkter värdesätts stort och du får alltid återkoppling på dina åsikter eller frågor.

Du kan välja oss som utförare av dina insatser i kommuner Sollentuna, solna, Sundbyberg och Järfälla

 

 

 

Våra kunder slipper se nya ansikten varje gång de får besök av hemtjänst och träffar alltid personal som har rätt kompetens.

Vår ledning är alltid tillgänglig och svarar gärna på dina frågor eller hjälper till med dina processer.

Turebergs Allé 2, 191 62 Sollentuna | 08-580 800 09

Copyright 2012 @ Sollentuna Omsorg AB All Rights Reserved